realmagick.com The shrine of knowledge.
Deities & Heros >> Slavic
goddess, poverty

Nuzhda

Author: Obsidian

A Goddess of hardship and poverty.

Suggested News Resources

Румяна Бъчварова: Имаме нужда от повече полицаи
Взимаме всички мерки, засилвайки ресурсно и организационно готовността ни по границата срещу опити за нелегално и организирано влизане на имигранти. Това заяви в студиото на "Денят започва" вътрешният министър Румяна Бъчварова.
Марияна има нужда от кръв след фаталното селфи върху влак!
Нейната кръвна група е "А положителна", но абсолютно всеки, който има желание, може да дари кръв за момичето. Ще се наложи преливане на кръвна плазма, затова няма значение с каква кръвна група са желаещите да помогнат. Това те ...
Потрес в женския затвор! Грешниците ходят по нужда в кофа и имат по 10 превръзки месечно
"Липсват санитарни помещения в килиите. Ползват кофи. И минимално количество санитарно-хигиенни материали - един тоалетен сапун на месец, един сапун за пране и 200 гр.
Без нужда от утеха
„„Най-напред ще кажа лека нощ на татко — каза Катрин и обви ръце около врата му, преди да можем да я спрем. Нещастното дете веднага разбра каква загуба бе претърпяло. — Ах, той е умрял!
Reuters: ЕС се нуждае от повече време да постигнат съгласие по предложенията на Турция, според официален
Брюксел. Лидерите на ЕС няма да могат да постигнат съгласие в понеделник по предложения от Турция амбициозен план за спиране притока на мигранти в Европа, но приветстват предложенията и ще продължат да работят върху тях в ...