realmagick.com The shrine of knowledge.
Deities & Heros >> Mesopotamian
dreams and visions, utu, divinity

Mamu

Author: Obsidian

(Sumerian) An oracular divinity of dreams and visions, child of Utu, and of ambiguous or shifting gender.

Suggested News Resources

Oh Mamu! Munna Bhai has Turned Into a Poet
Aankhon mein nami thi, badan tap raha tha, phir bhi hoton pe hasi thi aur baaton mein pyaar tha... Aapko dekh ke dukh hua par khushi bhi hui, ussi khushi ke saath paigam bhi tha ke aap mujhse mohabbat karte ho.
VIDEO: Thrones – Kala Ur Mamu
Mikel Obi started his official football career at the age of 12 when picked as a talented footballer from over 3000 young talents to play in Pepsi Football Academy.
Uspješna na mamu: Kolindina kćer osvojila srebrnu medalju
Katarina Kitarović (15) osvojila je srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju u umjetničkom klizanju u Budimpešti. Kći hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović ima 15 godina i jedna je od hrvatskih klizačkih nada.
(VIDEO) INSTANT KARMA: Mamu koja zagovara pravo nošenja oružja sinčić (4) upucao u leđa!
A mališan je dohvatio poluautomatski pištolj kalibra 45, uperio ga u mamu i opalio. Ranjena žena zaustavila je auto i mahnula policajcu koji se nalazio u blizini da dođe, a on je pozvao policiju. Brzo je prevezena u bolnicu i u stabilnom stanju je.
TO SE ZOVE IRONIJA: Mamu koja se zalaže za nošenje oružja upucao malodobni sin
TO SE ZOVE IRONIJA: Mamu koja se zalaže za nošenje oružja upucao malodobni sin. Vatrenu aktivisticu za prava nošenja oružja, 31-godišnju Amerikanku Jamie Gilt, upucao je njen četvorogodišnji sin koji je pronašao napunjen pištolj na zadnjem sjedištu ...