realmagick.com The shrine of knowledge.

Dragan Piksi Stojkovi

Dragan Piksi Stojkovi is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Dragan Piksi Stojkovi books and related discussion.

Suggested News Resources

VICE: Argentinski gaučosi u bojama Crvene zvezde
I dok je onaj deo o Japanu još i nekako logičan, zahvaljujući ambasadorskom radu koji je Dragan Stojković Piksi sproveo u Nagoji, ono o Argentini se meni, barem do danas, uopšte nije uklapalo. Lako je bilo impresionirati tada fudbalskom tradicijom ...
Kineska Superliga od petka na kanalima Sportkluba
Od trenera tu su još i Dragan Stojković Piksi u Guangžuu i Dragan Okuka u Tjanđinu. Prvi meč koji će gledaoci Sportkluba biti u prilici da gledaju igra se u petak od 12:35, a sastaju se u gradskom derbiju Šangaja SIPG i Šenhua.
Piksi o reprezentaciji: Živimo u zabludi, nemamo kvalitet!
Legendarni fudbaler Dragan Stojković Piksi se trenutno nalazi u Australiji gde završava pripreme sa ekipom Gvanžu RF, a tom prilikom je razgovarao za “SBS radio” o raznim temama, od Crvene zvezde preko reprezentacije, šansi da postane selektor Srbije.
81. derbi: Piksi-korner-Đukanović
Tog septembra 1987. godine na prepunom stadionu JNA viđeno je pet golova, ali se jedan od njih i dan danas pamti – pogodak Dragana Stojkovića Piksija iz kornera. „Partizan je igrao sa devetoricom igrača i jednim golmanom jer Đorđević nije igrao, on je ...
Piksi za “Novosti”: Kinezi žele ligu koja će moći da stane uz rame sa najjačima
Kada se pogledaju cifre i imena klubova iz kojih su dolazili fudbaleri, jasno je da je Kina veoma ozbiljno fudbalsko tržište. Videćemo kako će svi da se snađu, uklope. Dolazak zvučnih pojačanja nikom ne garantuje rezultat - ističe Stojković.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Obesity
Place for your opinion