realmagick.com The shrine of knowledge.

E Bukura E Dheut

`E Bukura e Dheut` is an Albanian fairy of beauty.

E Bukura E Dheut is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, E Bukura E Dheut books and related discussion.

Suggested Pdf Resources

Project ANTEA: Development of Cement Production Plant and
Deshmoret e Kombit, P.O.. Box 2991, Tirana.
MINSTRIA E ARSIMIT, E SHKENCS DHE E TEKNOLOGJIS
Anton Nikë Berisha, E Bukura e. Dheut (fragment). • Gani Xhafolli, Me atë yll ka biseduar edhe Agroni (prozë) bjeshkëve (prozë).
PRALLA
Në një fshat atje pranë këty- reve rinte a bukur' e dheut, e djal' i math i peshkëtarit posa e nxu atë. u shti kaqë pas asaj.
Si dhe përse u burgos Haki Slatina, “Martir i Demokracisë”
TË-BËRËTË (k. 41 - 50)
ligura héngrri-E té shtaté \op'e't'e-bukura eté- majme. trumbuiluaréi; edhe dérgoj e thirri gjithé ma~ gjistarét' e . 56 Edhe ishte njé zi mbi gjithé faqen'e dheut.

Suggested News Resources

Legende din Ţara Vulturilor
Ele se numesc: E Bukura e Dheut (Frumoasa Pământului), E Bukura e Detit (Frumoasa Mării) şi E Bukura e Quielit (Frumoasa Cerului). Legendele le prezintă fie ca personaje pozitive, angelice, fie demonice.

Suggested Web Resources

E Bukura e Dheut - Wikipedia, the free encyclopedia
E Bukura e Dheut (English: Beauty of the Earth ) is a character in Albanian folklore, a crafty fairy .
Princi dhe e Bukura e Dheut - Shqiperia
Nje dite prej ditesh, Princi, djali i mbretit do martohej...mirepo pak dite para se te martohej ai i thote te atit se do dali per gjah...
E Bukura e Dheut | Facebook
E Bukura e Dheut is a character in Albanian folklore, a crafty fairy.
E bukura e dheut
E Bukura e Dheut - Encyclopedia
`E Bukura e Dheut` is an Albanian fairy of beauty.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Genders
Place for your opinion