realmagick.com The shrine of knowledge.

Ijmuiden

Ijmuiden is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Ijmuiden books and related discussion.

Suggested News Resources

Aanhouding voor stelen flessen drank in IJmuiden
IJMUIDEN - Dankzij een oplettende getuige is in de nacht van vrijdag op zaterdag in IJmuiden een inbreker gepakt. Rond 02.50 uur werd er ingebroken in een horecagelegenheid aan het Sluisplein.
Importheffing VS op staal uit IJmuiden
IJMUIDEN (AFN) - De Verenigde Staten hebben een voorlopige importheffing ingesteld op warmgewalst staal van Tata Steel uit IJmuiden, het vroegere Hoogovens. Dat heeft het bedrijf donderdag laten weten. Woensdag bleek al dat het Amerikaanse ...
Hondje doodgebeten in IJmuiden: helpende omstander raakt gewond
IJMUIDEN In IJmuiden is gisterochtend een hondje doodgebeten door een andere hond. Een omstander die wilde helpen, raakte gewond. Volgens een getuige viel een van de twee honden de ander aan.
Grootste hefeiland ter wereld aangekomen in IJmuiden
IJMUIDEN Vanochtend vroeg kwam in IJmuiden een enorm gevaarte aan: de Seajacks Scylla, het grootste zelfvarende hefeiland ter wereld. Het hefeiland is 150 meter lang en 50 meter breed en is naar de kustplaats gekomen om materiaal op te halen voor ...
IJmuiden paraat voor bommen uit WO II
Tijdens de persconferentie werden bewoners van IJmuiden hierover geïnformeerd. Als er iets gevaarlijks wordt gevonden, krijgen zij een NL Alert en gaat het luchtalarm af. De bouw van de zeesluis duurt volgens de woordvoerder tot aan de bouwvakantie.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Aquarians
Place for your opinion