realmagick.com The shrine of knowledge.

Kesa

Kesa is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Kesa books and related discussion.

Suggested News Resources

Kesä vähentää lentoja Jyväskylän ja Helsingin välillä
Kesä vähentää lentoja Jyväskylän ja Helsingin välillä. Viikonloppujen ympäriltä siirretään kapasiteettia Euroopan lennoilla kotimaan kohteista. Finnair siirtää kesäkaudella kapasiteettia kotimaan reiteiltä Euroopan lennoille.
Pulsan kesäteatterissa kahden näytelmän kesä
Pulsan asemalla Lappeenrannassa nähdään kaksi kesäteatteriesitystä tulevana kesänä. Kesäkuussa ensi-iltansa saa Veikko Huovisen Siintävät vuoret ja heinäkuussa Matti Pajulan Tuulen koira. — Meillä on pienen puolen ja päänäyttämön juttu, luonnehtii ...
Sijoitusguru synkistelee: "Kesä on ohi ja talvipäivänseisaus tulossa"
Hän myös muistuttaa, kuinka vakuutusyhtiötkin kärsivät pankkialan tappioista, kun niiden uudelleensijoitettavat, kulujen kattamiseen tarkoitetut varat ovat entistä pienemmät osaketappioiden takia.
Kesä kurkkii jo ruukuista
Lehtisen Puutarhan talvitauko on ohi ja kasvihuoneissa urakoidaan. Tiistaina kylvettiin yrttejä ja koulittiin orvokkeja. Myymälässä on vielä rauhallista, sesonki alkaa kuun lopulla.
KESÄ+Asuntomessut Seinäjoella 2016
Ilkan perinteisen Kesälehden yhteydessä makustellaan jo Asuntomessujen ennakkotunnelmia. Ilkan Kesä + Asuntomessut -lehti ilmestyy la 28.5.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Hyperlink
Place for your opinion