realmagick.com The shrine of knowledge.

Miskolc Martintelep

Miskolc Martintelep is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Miskolc Martintelep books and related discussion.

Suggested News Resources

„A város egyik új kapuja épülne meg a Tiszai pályaudvarnál”
Kiderült, hogy hol lesz a gigantikus miskolci ipari park
Ezer hektárnyi területen új ipari park lesz Miskolcon, a borsodi megyeszékhely önkormányzata legutóbbi ülésén döntött a park helyéről, amely a város külső részén, Martinkertváros, Hejőcsaba és Szirma térségében épül ki - írta az Észak-Magyarország ...
Megvan, hol lesz az ezerhektáros ipari park Miskolcon
Az építési szabályzat módosítása ugyanis megjelöli a területet: a Martinkertváros, Hejőcsaba és Szirma részeit érinti. A testület elfogadta az ezekre a területekre vonatkozó változtatási tilalmat.
Új ipari park: tíz év alatt tízezer új munkahelyet ígér Miskolc
Kérdeztük, volt-e olyan befektetni szándékozó, aki azért nem jött, mert nem tudott számára a város megfelelő területet biztosítani, de erre a kérdésünkre nem kaptunk választ.
“Előbb az iskola, utána az ipar”
(Mint többször írtunk róla, Miskolc kormányzati támogatással egy ezerhektáros területet vásárolhat meg Martinkertváros, Hejőcsaba és Szirma környékén.) ipari_park_grafika11. A kenyheci ipari park (Kechnec) a magyar határtól ötszáz méterre található, ...

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Chat Rooms
Place for your opinion