realmagick.com The shrine of knowledge.

Mordaen

Mordaen is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Mordaen books and related discussion.

Suggested News Resources

Tragična zgodba sirskega znanstvenika odmeva v ZDA
Da bi preživel, moram risati načrte in jih razdajati turškim državljanom, ki si prilastijo vse zasluge in mi plačajo komaj dovolj, da pokrijem stroške materiala. Letos sem zrisal načrt za ogromen gradbeni projekt 270 stavb.
Bistvo življenja sem spoznala z lastnim trpljenjem
Z enega vidika bi morda en delček lahko šel na ta račun, a vseeno: ženske so si včasih veliko stvari zaupale, pogovarjale so se, se druga drugi odpirale in se s tem zdravile.
"Dokler mi ne bodo prepovedali, bom igral in ostal motiviran"
Ker so naredili ta poseg, se mi morda en ligament obrača malce drugače, tako da so razmišljali, da bi ga morda malo 'postrigli'. A zadnje dni se počutim bolje, tako da smo se odločili, da operacije ne potrebujem in da je potreben samo čas, da se stvari ...
Proga v Planici je lahko zelo zahrbtna
Na ekstremnih progah so namreč zelo močne. Če bosta dve ali tri Skandinavke v skupini, bomo imeli večje težave s prebojem naprej. Dejstvo je, da je v šprintih vedno loterija.
Po mesecih čakanja ZL in ZaAB vložila akt za priznanje Palestine
ZL in ZaAB sta čakala sedem mesecev, da vlada kaj stori glede priznanja Palestine. Foto: MMC RTV SLO. false.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Legendre Polynomials
Place for your opinion