realmagick.com The shrine of knowledge.

Olifant

Olifant is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Olifant books and related discussion.

Suggested News Resources

Mensen redden uitgedroogde olifant uit de modder
In Kenia hebben mensen een heldendaad verricht. Ze hebben het leven gered van een wilde olifant die vast was komen te zitten in de modder van een bijna opgedroogde poel. De stier was inmiddels al sterk uitgedroogd.
Na 20 jaar weer olifant in door oorlog geteisterd Somaliƫ
Een olifant heeft in Oost-Afrika honderden kilometers afgelegd en is voor het eerst in twintig jaar de grens met SomaliĆ« overgestoken. Het mannetje, Morgan, werd in december in de Keniaanse delta uitgerust met een gps-zender en herinnerde zich volgens ...
Hart over de Grens: olifant gered uit opgedroogde modderpoel
Met jerrycans gaven de redders de uitgedroogde olifant water. Met drie auto's kon het enorme beest uit zijn benarde positie worden getakeld. Het dier moest nog wel worden verdoofd om hem uit de touwen te bevrijden waarmee hij uit de modderpoel was ...
Woedende olifant gooit scooter de lucht in
Deze olifant is mooi versierd om deel te nemen aan een religieus feest in India maar het dier heeft duidelijk geen zin in een feestje. De woedende kolos richt zijn frustratie op geparkeerde scooters in de buurt en richt zo veel schade aan.
Hoe topman Delta als olifant door Zeeuwse porseleinkast ging
Het was aan Kamerbeek, geboren olifant in de porseleinkast, niet besteed, zeggen critici. Veel insiders halen de discussie rondom de splitsing van het energiebedrijf aan als meest in het oog springende voorbeeld.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Nanaeel
Place for your opinion