realmagick.com The shrine of knowledge.

Plemelj

Plemelj is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Plemelj books and related discussion.

Suggested News Resources

OVIRE SO LE V GLAVI
Pri izvedbi kampa so pomagale študentke zdravstvene fakultete (oddelek delovna terapija) in njihova mentorica Alenka Plemelj. Tabor je imel tudi mednarodno noto – vnovič se ga je udeležil hrvaški tetraplegik Zdravko Lakić.
Peter Starič: Profesorji na univerzi so se bolj posvečali osebnemu bogatenju kot poučevanju
To so bili vrhunski predavatelji: prof. Josip Plemelj za matematiko, odlični eksperimentator Anton Peterlin za fiziko, Venče A.
Pomembna nadgradnja za Windows 10 nared za prenos!
Uporabniki operacijskega sistema Windows 10 pozor! Podjetje Microsoft je namreč za vas pripravil zelo pomembno nadgradnjo Windowsa 10, ki se jo splača nemudoma namestiti. Novost namreč prinaša pomembne izboljšave na vseh področjih, pri razvoju ...
Kranjski biljard z dobrodelno noto
V prenovljeni biljardnici Break v Kranju je gostoval znani Avstralec Paul Rodney Turner, ki se je pomeril z najboljšimi domačimi igralci, dogodek pa je imel poleg športnega tudi dobrodelni in kulinarični pridih.
陆启铿对初到数学所的回忆

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Champagne
Place for your opinion