realmagick.com The shrine of knowledge.

Punavuori

Punavuori is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Punavuori books and related discussion.

Suggested News Resources

Punavuori, Etu-Töölö, Munkkiniemi ja Lauttasaari – näistä alueista opiskelijat haaveilevat
Pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijat haaveilevat asumisesta Helsingin arvoalueilla valmistumisensa jälkeen. Suosituimpia alueita opiskelijoiden parissa ovat Etu-Töölö, Punavuori, Munkkiniemi ja Lauttasaari. Espoon mieluisimmaksi asuinalueeksi ...
Jari Tervo: Punavuori ei ole punainen
Jari Tervo: Punavuori ei ole punainen. Uudessa eduskunnassa näyttää ensi tuntumalta vallitsevan samanlainen moraalinen tikapuuhermosto kuin vanhoissa Suomi-filmeissä. Kaupunki on paha ja turmeltunut.
Ruotsinkielisten protesti Punavuoressa: ”Jos meiltä viedään koulu, vaihdamme lasten koulukielen suomeksi”
Punavuori. Lapset laulavat ja heiluttavat mielenosoituskylttejään: ”Rakastan kouluani”, ”Kenen kaupunki tämä oikein on?”, ”Koulu on enemmän kuin rakennus”.
Kaikki tiet vievät Tallinnan laidalle boheemiin Kalamajaan
Berliini, Helsingin Tukkutori, Kallio ja Punavuori ovat samassa paketissa virolaisin maustein. – Todellakin kuulostaa siltä, että kaikki uudet ja trendikkäät paikat ovat nyt Kalamajassa. Osoite on useimmiten Telliskivi.
A Finnish Couple's Private Symphony Space
They paid €1.2 million, or about $1.3 million, for the space.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Jackie Mcglew
Place for your opinion