realmagick.com The shrine of knowledge.

Raivata

Raivata is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Raivata books and related discussion.

Suggested News Resources

Joutsenon palopaikkaa aletaan raivata — vaaratiedote edelleen voimassa
Joutsenon hallipalo on saatu pääosin talttumaan. Pienellä liekillä vielä palaa romahtaneiden kattorakenteiden alla, kertoo palomestari Yrjö Saastamoinen. Hänen mukaansa palomiehet ovat nyt aloittamassa jälkiraivausvaihetta.
Safari instakuvina!
Jos haluat treenata sekä salia että juoksua tavoitteellisesti, kannattaa jaksottaa niiden harjoittelu vuositasolla. Salitreenille voi raivata enemmän aikaa pk-kauden alkupäästä ja jättää juoksun silloin vähemmälle.
Ssshh.. Onko koko 3. kausi katsottu?
Sykkeen koko kolmas kausi on nyt katsottavissa Yle Areenassa! Tästä eteen päin kannattaa jatkaa omalla vastuulla, jos haluat välttyä juonipaljastuksilta. SYKE YLE AREENASSA.
Tasoristeysturma: Väärä osoitetieto oli vaaraksi - sähköt katkaistiin vasta palomiesten tultua radalle
Henkilöauton ja matkustajajunan törmäyksessä kuoli kolme autossa ollutta nuorta miestä. Heidän tilanteeseensa osoitesekaannuksella ei ollut väliä. Intercity-junassa oli 38 ihmistä.
Syyttäjä teinisurman motiivista: halusi ”raivata kilpailijan tieltään”
Syytteen mukaan 15-vuotias tyttö surmasi ikätoverinsa, koska he olivat kiinnostuneet samasta pojasta ja tyttö halusi ”raivata pois kilpailijan”. Syyttäjän mukaan tyttö oli jo etukäteen päättänyt surmata luokkatoverinsa.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Sciomancy
Place for your opinion