realmagick.com The shrine of knowledge.

Sjops

Sjops is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Sjops books and related discussion.

Suggested News Resources

Na oudjaar wordt alles nieuw in het A-Kwartier
Cameratoezicht, preventief fouilleren, samenscholingsverboden, dealers, moord op een prostituee, berovingen, vechtpartijen, paaltjes in de weg en een tijdelijke politiepost. Allemaal zaken waar het A-Kwartier de afgelopen jaren mee te maken had.
Flagra! Nova picape da Fiat aparece “limpinha” na linha de montagem
PvdA: controleer kwaliteit wiet
En gezien de repressie die tegenwoordig uitgevoerd wordt op het gedoogbeleid lijkt mij dit een perfecte hook voor de overheid een significant aantal sjops te sluiten. In mijn ogen dus absoluut niet de juiste weg.
'Justin Bieber rookt jonko'
Dit lijkt sjopped, kan ik zien aan sommige van de pixels en omdat ik al veel sjops gezien heb in m'n leven. F#ckingAwesome | 07-10-13 | 22:30 | niet ok! Wat een onvolwassen kut-koter is het ook.
Aanhoudingen bij ontdekking hennepkwekerij Goudse Rijpad
De politie heeft dinsdagochtend samen met de Belastingdienst en justitie een inval gedaan in het woonwagenkamp aan het Goudse Rijpad. Daarbij is de politie onder andere met politiehonden te werk gegaan om drugs en andere verboden middelen op te ...

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Falx Cerebri
Place for your opinion