realmagick.com The shrine of knowledge.

Speels

verb (used with or without object), Scot. and North England. 1.

Speels is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Speels books and related discussion.

Suggested News Resources

VEW verslaat Olympia Haarlem met speels gemak
HEEMSTEDE - Afgelopen zaterdag stond er een leuke wedstrijd op het programma voor VEW, namelijk de wedstrijd tegen Olympia Haarlem. Het was een uitwedstrijd dat werd gespeeld op een belabberd veld. VEW begon vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd ...
Barça-trio doorstaat de Wenger-toets met speels gemak
VI's Süleyman Öztürk blikt vooruit op de Champions League-clash tussen Arsenal en Barcelona (aftrap dinsdag 20.45 uur). Stiekem zal ook Arsenal-manager Arsène Wenger smullen van de acties van het aanvalstrio van de Catalanen.
Djokovic met speels gemak naar tweede ronde in Dubai
Novak Djokovic heeft zich maandag zonder bovenmatige inspanning geplaatst voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in Dubai. De aanvoerder van de wereldranglijst was duidelijk te sterk voor de Spanjaard Tommy Robredo. Het werd 6-1 en 6-2.
GOES met speels gemak langs Schijndel
GOES met speels gemak langs Schijndel. GOES - GOES heeft in het thuisduel met hekkensluiter Schijndel een eenvoudige zege geboekt. De ploeg van John Karelse won in de eerste klasse C met 6-1 van de Brabantse formatie.
Martins Indi en Porto met speels gemak finalist
2 maart 2016 – FC Porto heeft zich woensdagavond laat met twee vingers in de neus geplaatst voor de finale van de Taça de Portugal. De topclub uit de havenstad had over twee ontmoetingen totaal geen kind aan Gil Vicente. Na een 0-3 uitoverwinning ...

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Wegeners Granulomatosis Treatment
Place for your opinion