realmagick.com The shrine of knowledge.

Systern

Systern is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Systern books and related discussion.

Suggested News Resources

Efter sexskandalen - nu startar systern en kampanj
Initialt startade systern en Facebook sida, som gillades över tusen personer - men den stängdes snabbt ner av sociala medier-tjänsten. På sidan fanns det kommentarer som om det 15-åriga offret som fick allmänheten att ilskna till.
Marie Nilsson Lind bryter nu tystnaden
Det var i måndags som den folkkära sångerskan, som var medlem i Ainbusk, gick bort. Nu uttalar sig hennes syster och Ainbusk-kollega Marie Nilsson Lind för första gången. – Jag är jätteglad för alla vackra ord som har sagts om min syster, säger Marie ...
Modellen knivhöggs 140 gånger och fick ögonen urgröpta – systern misstänks
Vem är den ”kära lilla systern”?
Nära ”Min kära lilla syster, jag vill skriva en rad till dig – du har väntat så länge”. Så skriver en Amerikaemigrant i oktober 1939 hem till systern i Sverige. Men brevet kom aldrig fram.
Flickan fick en minst sagt ovanlig makeover av systern
Därför gick hon och kollade vad de gjorde. Då hittade mamman den äldsta dottern i full fart med att måla om systern till en zebra. På Facebook delade mamma Amy ett videoklipp på upptåget som fått stor spridning i sociala medier.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Fanart
Place for your opinion