realmagick.com The shrine of knowledge.

Tanjur

Tanjur is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Tanjur books and related discussion.

Suggested News Resources

'Ovo jelo je katastrofa!': Pažanin zamalo bacio tanjur!
Posljednje kušanje za Borisa i Marija, te Juricu i Petra, koji su sinoć napustili show "Tri, dva, jedan - kuhaj!“, ipak je prošlo u krajnje veselom tonu!
Recept za 'najsočnije' fotke: Mali tanjur i bijeli stiropor
Svjetlo ćete u tanjur 'vratiti' bijelim stiroporom kako bi se neutralizirala sjena od pozadinskog svjetla - objašnjava nam agencijski fotograf i urednik fotografije u gastro magazinu Slano i slatko Danijel Berković.
Milan: Na početku smo imali samo jedan tanjur i dvije žlice, ali bili smo sretni i zadovoljni
Da život piše romane, a da sudbina stane na stranu ljubavi, dobrote i međusobnog razumijevanja i podari dug život, dokaz je osječki bračni par Ljubica i Milan Ivezić, koji je jučer (nedjelja) proslavio respektabilnih 70 godina bračnog života!
Rižoto od piletine i šampinjona nakon kojeg ćete polizati tanjur
Najbolji rižoto dobiva se od bijele riže kratkog zrna. Ono ispušta dovoljno škroba, koji daje kremoznost cijelom jelu. Pomiješajte ga s ovim sastojcima i uživajte u neponovljivom okusu.
Davidov ego je skočio nakon pobjede u drugoj epizodi
Iako je prezentirala minimalistički tanjur, Andrej je Mili poručio da jelo ima puno masti, dok je pak Hrvoju maknuo dekoraciju i bacio ju u smeće.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Supercomputer Processing Techniques
Place for your opinion