realmagick.com The shrine of knowledge.

Valkenswaard

Valkenswaard is described in multiple online sources, as addition to our editors' articles, see section below for printable documents, Valkenswaard books and related discussion.

Suggested News Resources

Brand nertsenfarm Valkenswaard: geen nertsen in gevaar geweest
VALKENSWAARD - In een stal bij Van Son Nertsfarm aan de Maastrichterweg in Valkenswaard is dinsdagmiddag rond kwart voor vier een grote brand uitgebroken. Het gaat om een stal waar vooral hooi ligt opgeslagen. Volgens een woordvoerder van de ...
Vaten met drugsafval gevonden bij Achterste Brug in Valkenswaard: Man onwel
De brandweer heeft de vaten in het buitengebied van Valkenswaard veilig gesteld. Er is één man onwel geraakt, volgens Omroep Brabant gaat het om de eigenaar van het terrein.Hij ging kijken wat er op zijn land was gedumpt.
Postkoetsestafette wandelen of fietsen in omgeving Cranendonck en Valkenswaard
BUDEL - Op 15 maart 1666 stappen de tienerzusjes Maaijcken en Aalken Roeffen in Budel in de postkoets, hun bus naar Eindhoven dwars over de Groote Heide. 350 jaar later rijdt de postkoets weer in de Postkoets-estafette van 15 tot en met 20 maart 2016.
Vrijwilligerstrofee Valkenswaard voor Bert van Eijndhoven
VALKENSWAARD – De Valkenswaardse Vrijwilligerstrofee 2015 is terechtgekomen bij Bert van Eijndhoven. Hij ontving de trofee zondagmiddag tijdens een speciale bijeenkomst in het plaatselijke cultuurcentrum De Hofnar. Bert van Eijndhoven kreeg de ...
Burgemeester Ederveen van Valkenswaard leidt werkgroep verdeling jodiumpillen
EINDHOVEN - Een speciale werkgroep van de Veiligheidsregio Zuidoost-Brabant onder leiding van burgemeester Anton Ederveen van Valkenswaard buigt zich binnenkort over de verdeling van jodiumpillen in de streek.

Great care has been taken to prepare the information on this page. Elements of the content come from factual and lexical knowledge databases, realmagick.com library and third-party sources. We appreciate your suggestions and comments on further improvements of the site.

Discussion Forum
Trilium
Place for your opinion